Har under de senaste månaderna, sedan jag i och med att jag lämnade uppdraget som förbundsordförande för DHR och inte längre ”äger” DHR-bloggen, saknat bloggen som kanal. Det har blivit en del Facebookinlägg av längre karaktär – mer blogglämpade – och många gånger har tanken om att sätta upp en blogg igen fladdrat förbi.

Nu, med en ny omgång av #blogg100 som startar 1 mars som inspiration och push, har jag äntligen kommit till skott och lagt upp denna enkla blogg. Jag kommer skriva om livet i stort och smått, det kommer säkert bli en hel del tillgänglighet, en hel del politik och annat som fångar mitt intresse och som jag därför hoppas kanske någon annan också är nyfiken på eller har åsikter om.

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: